Iedere week publiceren we een overzicht nieuwsberichten over cyber security. Deze week nieuws over Tesco, conferentie RSA 2020 en babyfoons.

4 maart 2020 - Tesco Clubcard aanval gericht op loyaliteitskaarten

Ongeveer 600.000 van de 12 miljoen leden van het loyaliteitsprogramma van de Britse sup...


Net als bij een ‘gewoon’ crisisplan is het aan te raden een Incident Response Plan (IRP) op te stellen voor het geval er een datalek is, of een hackpoging succes heeft. Het is voor bedrijven niet meer de vraag of, maar wanneer zich een incident voordoet.

Een IRP helpt je bedrijf om na te denken...


Tweewekelijks publiceren we een overzicht van de meest relevante en actuele nieuwsberichten over cyber security. Deze keer nieuws over spear phishing, het Witte Huis en slimme deurbellen.

25 februari - Waarom het minimaliseren van menselijke fouten de enige verdediging is tegen spear phishing

Ee...


De telefoon van Jeff Bezos was gehackt. En als de rijkste persoon ter wereld kwetsbaar is, is de kans groot dat jouw bedrijf ook kan worden gehackt. Het goede nieuws is dat je als klein bedrijf geen groot doelwit bent. Maar zodra je je eerste medewerker in dienst neemt, is het tijd om na te denken o...


Tweewekelijks publiceren we een overzicht van de meest relevante en actuele nieuwsberichten over cyber security. Deze keer nieuws over Huawei, Emotet, de FBI, Soundcloud en Facebook.

14 februari - VS daagt Huawei over het stelen van handelsgeheimen van zes bedrijven

Het Amerikaanse ministerie...


Onze partners

Ook partner worden?